EHBOplus-Meppel
/

Renske Lueb

 

Privacyverklaring

 

Renske Lueb – EHBOplus-Meppel

 

Versie van 17 mei 2018

 

Je bezoekt onze website www.ehboplus-meppel.nl voor informatie. Bij nadere interesse kun je via een contactformulier of telefonisch een aanvraag voor een cursus of EHBO ondersteuning. Daarbij laat je online sporen na en /of persoonlijke gegevens achter.

 Dat vraagt om bewust informeren en beveiligen

Als onderneming zijn wij verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring.

 Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van EHBOplus-Meppel, worden je persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres. Tijdens de lessen maken wij ook foto’s, ook deze beschouw ik als persoonsgegevens.

 Waarom worden die opgevraagd?

Om contact met je op te nemen, om je te informeren over het aanbod. Gegevens kunnen ook gebruikt worden voor promotie- of marketingdoeleinden. Bijvoorbeeld om je te informeren over een nieuwe cursus. Wil je hiervoor niet benaderd worden? Dan kun je dit aangeven door een reactie te sturen op de bewuste mail.

 Verwerkt EHBOplus-Meppel ook bijzondere gegevens?

Bijzondere gegevens zijn gevoelige gegevens, die worden niet door ons vastgelegd.

 Wat gebeurt er niet met je gegevens?

Je gegevens worden niet verkocht aan derden. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen.

 Worden gegevens met derden gedeeld?

Gegevens worden gedeeld met organisaties die de Certificering en Hercertificering verzorgen, maar alleen die gegevens die hiervoor nodig zijn. Foto’s worden – alleen na uitdrukkelijke toestemming – gebruikt voor een collage op social media (facebook) of als foto op de website. Hierbij worden geen namen genoemd.

 Uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitvoering worden gegevens met anderen gedeeld. Daarbij kun je denken aan de belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens. Daarbij worden gegevens niet via mail gedeeld maar zijn ze alleen ter inzage via mijn laptop.

 Waar worden je gegevens vastgelegd en hoe zijn ze beveiligd?

Wij nemen de bescherming van je gegevens serieus. Je gegevens worden niet online opgeslagen en onze laptop is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd.

 Hoe Lang blijven je gegevens bewaard?

Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?

Neem contact op via info@ehboplus-meppel.nl en wij maken het in orde. Het Mocht je er aanleiding toe zien dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

 

.

 
UA-109729713UA-111658139-1-1